Ibland går dagarna långsamt !

Men veckorna går fort.Det hänger igentligen inte riktigt ihop men så känner jag. Det gäller att jag planerar för varje vecka vad som skall hända.
 
Denna veckan har det varit lite spännande för jag kontaktade en mäklarfirma (mitt barnbarn är mäklare men hon får inte ta sig an mitt hus) för jag tyckte att det kunde vara intressant att veta vad mitt hus är värt .
 
När jag tänker framåt så inser jag ju att det blir inte helt lätt att bo kvar hur länge som helst, blir 74 år i mars. Inte klokt , var har livet tagit vägen ? 21 år av dom fick jag leva med Kjell . Ja det har hänt så otroligt mycket i mitt liv av både glädje och sorg, mest glädje .
 
 
Det gick ju över förväntan bra med värderingen och nu känner jag mig trygg när jag kommer att bestämma mig för att sälja. Jag måste ju hitta ett bra boende och jag vill absolut inte flytta från Immeln. Naturen här är oslagbar med skogen och sjön alla underbara människor så här vill jag stanna.
 
Blev en bukett tulpaner i dag kände jag behövde det. Jag har ju ingen bråska med att sälja jag trivs här och barnen hjälper mig med det som behövs men jag tycker att det är klokt att om man skall flytta för att man inte orkar bo kvar så vill jag göra det medan jag själv kan bestämma var och hur jag vill ha det.
 
 
Är du galen, tänk dig för säger man. Ja jag tänker och tänker. jag har bott här i 35 år , det är väldigt länge men hur jag tänker så blir jag inte yngre åren tar ut sin rätt. Kanske är det så att jag bott färdigt här , kanske är det så, kärleken är borta och finns inte här längre. Ja vi får se tiden an som man säger och inget är bestämt men kanske ...... Vi ses !
 
Kram
Maj-Lis