Mitt hem, nu börjar jag få hög trivselfaktor i mina ögon i alla fall.

Tv rummet har fått ny matta inköpt på Miomöbler och dom gröna gardinerna har bytts ut mot ljusa sammetsgardiner också från mio. 
 
 
Planscherna ramade jag in, det lilla brickbordet har sonen Jens målat underredet till mig medan jag hämtade mig efter benbrottet som nu är på bättring så pass att jag kan gå utan kryckor och till och med köra bil. Men det kräver mycket träning varje dag för att musklerna i låret skall återhämta sig
 
 
Får sätta mig en dag och lägga upp gardinerna .
 
 
Hittade en ram när jag var och kollade förådet som ligger i källaren så det tog några veckor innan jag kunde ta mig ner dit. Mina barn har burit ,sorterat och tagit vara på det dom trodde att jag ville ha kvar. Helt fantastiska , dom fick lägga en hel del av sin semester på att reda upp det som var omöjligt för mig, jisses vad jag älskar dom. ja ramen fick rama in klockan så det blev bra.
 
 
 
Det fick räcka med en lampett vid spegeln. I Immeln hade jag en vid var sida och då var spegeln i matrummet så det blev bra så här.
 
 
Avslutar med en cyklamen som jag fick av min fina kusin när vi tog en fika här hos mig. 
Jag trivs verkligen i min lägenhet och har snart fått som jag vill ha det. Letar bara efter en målare som vill måla väggarna i köket och en fondvägg i sovrummet.
Saknar Kjell.
 
Vi ses.Kram
Majlis