Jag har nog aldrig varit rädd för förändringar,

mest tyckt att det är spännande. Att flytta till Knislinge var nog boendet jag hittade som lockade dit mig och att jag är uppväxt där, dottern Mimmi med familj bor här och nära till affär, vårdcentral,apotek och busshållplats alldeles utanför huset jag bor i. Jag skulle visa er uteplatsen som jag har ,som väl mer eller mindre räddade mig från att bli helt instängd efter att jag bröt lårbenet och inte kunde gå.
 
 
Den vita bänken målade jag innan jag flyttade och växterna fick också följa med och en prydnadskatt och hönan. Det var inte lätt att välja ut vad som skulle få plats.
 
 
Lilla möblemanget som stod på verandan i Immeln.Tror att hyresvärden får byta lite brädor med tiden.
 
Markisen var verkligen till nytta när solen stod på hela eftermiddagen. Dom vita solstolarna fick också plats. Nu säger Mimmi " mamma nu ser det nästan ut som du skall öppna cafe´med alla stolar ". Jag tror hon ville ha en del i sin trädgård, hi,hi.
 
 
Fin sommrig bild 
 
 
Och så det inbyggda uterummet. Har inte riktigt kunnat reda och ställa i ordning. Som tur är har man inte lagt plasttak utan brädtak så det är behagligt att vistas där än om solen står på och alla dörrar går att öppna , ja man har tänkt till faktiskt när det byggdes.
 
 
Kjells tavla passade fint här också så på något vis så är han med här också. Ni skall veta att jag saknar honom varje dag 
 
 
Korgstolarna och bordet Kjell gjort passar fint in .
 
 
Ses snart igen !
 
Kram 
Majlis.