Känslan av något i mitt liv saknas

Trots att jag vant mig vid mitt liv som singel, jag skriver singel för ensam låter så beklämmande,så kommer stunder när jag saknar sällskap . Efter mycket funderande och med hjälp av min dotter så hittar jag en omplaceringshund på nätet. Eftersom jag har stora problem med läkningen av lårbrottet så fick det vara typ en färdiglärd hund i lagom storlek. Bor på andra våningen så det blir många trappsteg ner och upp minst fyra ggr om dagen. Det blev en underbar liten hund , korsning tebitansk spaniel med pekines. Precis hur söt som helst
 
Lilly heter hon . En pigg och glad 7 åring som blev min stora kärlek och det är säkert ömsesidigt hon följer mig vart jag går. Alltid glad gillar alla människor men när vi kommer till andra hundar då blir det problem
 
Skäller ilsket och kommer dom för nära så blir det slagsmåi. Den lilla söta hunden förvandlas till en ilsken bitch . Min dotter säger att hon är en ulv vi fårakläder. 
 
Nu är jag bekant med kvinnan i andra trappuppgången som också har en liten söt hund och vi ger oss inte dom måste lära sig umgås så vi kan fika tillsammans i lugn och ro.
 
Annars är hon så lätt att äga , skäller inte behöver jag lämna henne väntar hon snält vid dörren men ibland är hon hos Stina min granne som har lägenheten under mig , dom är bästa kompisar .
 
 
Skall bara bädda då måste Lilly vara med.
 
Trivs bra ute på balkongen
Balkongen är guld värd , här trivs vi ! 
 
Kram på er vi ses 
Majlis