konstig vår i år, hålla sig på avstånd inte krama barnbarnen

Ja, vill man så har man alltid att göra, i alla fall om man bor själv i hus med stor trädgård. Förstår om ni undrar hur det går med mitt boenda. Jodå jag bor fortfarande kvar i mitt hus. Väntar på rätt lägenhet men det kan dröja förstår jag, men så får det bli. Jag är så känslig för vart jag bor så jag väntar hellre än att göra något förhastat.Är besviken på kommunen som inte ser till att bygga marklägenheter här i Immeln som är ett atraktivt område. Nej då bygger man hellre ett fult 6 våningshus i Knislinge .Skulle jag bli tvungen att bo där så skulle jag less ijäl. Tre rum med en typ fågelbur 63 kvadratmeter och 9600kr . Tur att det ändå fins dom som gillar det . Min åsikt får stå för mig.
Inreda tröttnar jag aldrig på ,här kommer lite både inne och ute .
 
 
Verandan på framsidan fick ett spröjsat fönster som Kjell fixade. Nu är verandan både tvätad och målad ja där det behövdes. Vill man så kan man. Fina blommer köpt i oppmanna.
 
 
Taket är på med hjälp av sonen , inte samma trädgårdsmöbler som i fjor men behöver ju inte så stort när man inte kan bjuda hit någon. Men jag träffar mina barn och barnbarn utomhos och med astånd .
 
 
 
Utsikt från mitt uterum
Gamla höganäskrus fick lite grönt
 
På bordet ligger Kjells fågelbok . Fåglar var ett av Kjells stora intresse som han delade med sin son Peter. I denna boken har han skrivit in alla fåglar som han sett här vid huset vid sjön ja var som här i
Immeln ända sedan han kom hit till mig 
 
 
Tyckte jag behövde lite gardin här uppe så dom som blev utbyta där nere  fick komma hit upp
Det franska verandebordet är jag väldigt glad för 
 
När någon inte fins mer . Det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somna är Kjell en saknad jag får leva med. 
 
Var rädda om er i dessa tider så ses vi här igen 
 
Kram
Majlis